Kundelogin
Opret konto

Microfiber-konceptet

Microfiber-konceptet

Hvorfor bruge microfiber?

Nu kan du få de professionelles

kvalitetsrengøringsmidler til brug i

hjemmet                                                                                


Se udvalg nedenfor....  

Økologien
Når du gør rent med microfiber reduceres brugen af kemi med helt op til 90% i forhold til traditionelle rengøringsystemer. Vandforbruget reduceres ligeledes med op til 90% i forhold til traditionelle rengøringssystemer.

Begge dele er en stor fordel for vort miljø og efterkommere.

Ergonomi
Ved rengøring med microfiber reduceres de skader man kan få ved rengøring væsentligt, da der ikke er nogen tunge spande fulde af vand der skal løftes på. Der er ingen dårlige arbejdsstillinger, da der er indbygget en hel del hjælpemidler i microfiber-systemet, som gør at du ikke behøver at bukke dig eller ned i knæ for at tørre f.eks. fodpaneler af. Det samme gælder afstøvning af f.eks lofter, spindelvæv, ned vaskning af baderum mm. Her bruges et smart lille teleskopskaft med en microfiber moppe på. Ved brug af denne kan De stå ret op og ned og gøre rent.

Økonomi
Spar penge ved at anvende microfiber. Du får store besparelser på køb af rengøringsmidler, da du spare op til 90% af det. Du sparer ligeledes på køb af nye klude og mopper, da vores produkter har en holdbarhed på op til 700 gange vask (ved korrekt brug og vask).  Det giver vi garanti på!!

Hvordan virker microfiber?
Microfiber kan fremstilles på flere måder. Vores er en blanding af 70% polyester og 30% polyamid. Tråden som vores mopper og klude er lavet af er spaltet 11 gange, hvilket giver en utrolig sugeevne. Vores klude og mopper fjerner ved en aftørring op til 99,9% af alt skidt, bakterier. Bakterierne bliver suget ind i kluden, hvor de blive indtil kluden eller moppen bliver vasket. De kan altså ikke flytte bakterier rundt fra et sted til et andet ved brug af vores RG microfiber, også et stort plus.

Vask af microfiber.
Alt microfiber fra os vaskes ved 90 c° uden skyllemiddel.

Udvalg nedenfor...

39,00
 × 
29,00
 × 
29,00
 × 
29,00
 × 
29,00
 × 
 

Din indkøbskurv er tom!

Nyhedsbrev
Kundeudtalelser
Rachel skrev:

Hej Annette:) Jeg er returneret efter en tur til København. Der lå min nøglering og ventede på m... — læs mere...