Kundelogin
Opret konto

Outdoor living

Outdoor living

Skønne ting til haven, outdoor living fra Bloomingville, lige fra krukker, skilte, fil de fer, nej til hundens efterladenskaber, hængekøjerne, hængestol, bænk, stole, borde, daybed til at hvile på i haven, amerikanske hvilestole mv.

BLOOMINGVILLE by TrendKompagniet er den gode historie om en lille virksomhed fra 2000, som startede ud i primitive omgivelser med blot 2 ansatte, men siden da har oplevet en stadig rivende udvikling og i dag har 32 ansatte til huse i et stort domicil i Herning, hvor man møder et rummeligt kontorlandskab med store lagerhaller. Udviklingen har dog ikke bevirket at TrendKompagniet lægger mindre vægt på den gode kvalitet, de gode priser og den bedste service. Tværtimod.   I den spæde begyndelse bestod TrendKompagniets sortiment af importerede europæiske produkter, og en mindre selvudviklet kollektion, men siden hen har eget design af kollektionen fået overtaget.

I dag finder man kun produkter med TrendKompagniets helt eget design og unikke stil i et blend af rå produkter med et romantisk twist og reproduktion af fantastiske produkter fra svunden tid. Alt med en skøn udstråling og en god historie at fortælle.

 

Din indkøbskurv er tom!

Nyhedsbrev
Kundeudtalelser
Claus skrev:

Hej igen : ) Det var da en fantastisk god service! Mange tak for hjælpen.... — læs mere...