Kundelogin
Opret konto

Udtalelser fra kunder

 
Udtalelse fra Kirsten Dau:
 
 
Butikken har mange spændende ting, og giver en rigtig god betjening. Tusind tak for det.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Anne-Marie:
 
 
Tak for super god service - har netop modtaget det maleri, som jeg bestilte over nettet den 18.02.2013. Jeg er pr. mail løbende blevet informeret om min ordre, og selv et tip om, hvordan maleriet, som var pakket meget forsvarligt ind, skulle pakkes ud for ikke at beskadige det, fik jeg. Det kalder jeg service og interesse for kunderne. Iøvrigt lever maleriet helt op til mine forventninger og passer perfekt i min stue. Stor og varm anbefaling herfra. :)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Maj-Britt:
 
 
Bestilte en vare lige inden jul - straks efter blev varen sendt via Post Danmark. Hvor jeg kunne følge pakken via track and trace, dagen efter afsendelse havde jeg pakken. SUPERB.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Anni Andersen:
 
 
TAK for din søde mail... Glæder mig til, at se varen.. Dejligt, at du gir' dig tid til,at sætte dig ind i min lille ordre, så jeg ikke skal til, at retunere, for det ER besværligt osv. Bedste hilsener :) Anni Andersen
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Anne-Soie:
 
 
Hejsa Tak for din mail - det er da helt vildt god service:-) Jeg vil gerne beholde den ordre jeg har inde på bakken fra L.D. Fortsat god dag mvh Anne-Sofie (01-11-2010)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Karin Nielsen:
 
 
Hej Annette Asmus Dejlig butik at shoppe rundt i Med venlig Hilsen Karin
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Stine:
 
 
Super god service! jeg købte en lysekrone, som kom kun 2 dage efter, jeg havde bestilt den på nettet - og endda med en lille overraskelse i pakken. Jeg siger tak for en utrolig god og venlig service - hvis der er noget, ringer man bare! Handler her helt sikkert igen. - Stine
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Lisa Lykke Anthonsen:
 
 
Jeg er meget imponeret over jeres udvalg og kvaliteten. Hver gang jeg har bestilt noget, lever det op til mine forventninger og mere til og mine venner kommenterer de flotte ting. Hej Lisa - mange tak for de fine roser, det luner bestemt. Vi gør hvad vi kan for at have et bredt udvalg. Du og dine venner er altid velkomne i shoppen. mvh Annette Bliv bare ved på denne skønne måde :-)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Lykke Daring Jensen:
 
 
Bestilte to pendellamper, og fik dem 2 dage efter. Det kalder man service! Derudover nogle brandgode tilbud!
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Kathrine Gunilla Petersen:
 
 
Så har jeg lige modtaget min Lisbeth Dahl paraply med posten, og den er lige så fin som jeg havde regnet med! Der var endda to duftlys med, som jeg ikke havde bestilt, men som en ekstra lille ting tror jeg, og det gjorde at pakken var så hyggelig! Kun godt at sige herfra :)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Sussie:
 
 
Så har jeg fået handlet, dejligt. Tak for en din besked og rigtig god service.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Dorthe Nielsen:
 
 
Hej ville lige høre om de lysestager der hedder ballon fra lisbeth Dahl kan skaffes i større udgave ? Har set dem i et sommerhus vi lejede i december og er totalt vilde med dem . Det er virkelig en fed butik i har her. Svar: Tak for din ros af butikken, det varmer. Vi vender lige tilbage med svar til dig på mail, vi undersøger sagen straks. mvh Annette
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Sussie:
 
 
SUPER service. Tak!
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Magnus Kirsby:
 
 
Super netshop! Nok den bedste service jeg har oplevet længe. Vil klart handle her en anden gang og vil i hvertfald anbefale den til andre. Tusinde tak :-)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Rachel:
 
 
Hej Annette:) Jeg er returneret efter en tur til København. Der lå min nøglering og ventede på mig, virkelig bling, som det naturligvis skal være!;) Og tusinde tak for den lille fine notesblok! Ja, så er det hele på plads, og jeg siger mange tak for denne gang, det har, trods de små forhindringer, været en rigtig god oplevelse at handle hos dig:) Med venlig hilsen Rachel
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Rachel:
 
 
Jeg må nok sige, at jeg er super super imponeret over, at du skaffer den til mig alligevel!!! Tusinde tak for det, den er også bare så smuk.Endnu engang tak for en fantastisk god service, det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dig:)
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra jeanet jakobsen:
 
 
Hej Annette! jeg har modtaget punge smil!hvor er de fine og du skal have Mange Tak- Sommerhilsener Jeanet
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Lene Rongevær:
 
 
Fantastisk service og nydelige varer. Jeg fikk til og med en liten overraskelse med på kjøpet. Kommer garrantert til å handle mere her!
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Jeanet:
 
 
Tak for fine varer og flot indpakning og god service
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Tina:
 
 
Hej.. Tusind tak for besked vedr. afsendelse samt fragtfri levering.Jeg faldt simpelthen over så mange ting jeg ikke kunne undvære, og vender helt sikkert snart tilbage. Simpelthen en lækker shop I har..
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Jesper:
 
 
Tak for god service, jeg vil helt sikkert anbefale din hjemmeside i vores omgangskreds. RIgtig god dag til dig
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Claus:
 
 
Hej igen : ) Det var da en fantastisk god service! Mange tak for hjælpen.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Anne Mette:
 
 
Hej Annette Mange tusinde tak. Sikke en fin service. Vi høres ved.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Pernille:
 
 
Så er den bestilt og betalt! Du skal have rigtig mange gange tak for hjælpen:) Håber du har haft en dejlig aften og sov godt:) Og igen mange tak, det er imponerende kundeservice.
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra sanne fristed:
 
 
Mange og meget lækre varer. Kiggede på lisbeth dah,, blomminville og haven- outdoor. generelt mangler der mål, store som små. dette afholdt mig denne gang fra at handle. mvh sanne Hej Sanne - tak for din konstruktive melding - den vil vi tage til efterretning og få flere mål på vores brugskunst. Kh Annette
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Ruth Jensen:
 
 
Hej Anette Asmus Jeg er gået ind under "Din mening om butikken" fordi jeg synes du har mange flotte ting - men hele intersiden er delt op i alt for mange sider, som man ikke orker på rigtig godt jysk at trave igennem, det ville være meget bedre at man kan gå ind under en side for tøj og en anden side for brugskunst, men siden er delt op i bluser - veste - toppe m.m.m. altså alt for mange sider, det er ikke altid man ved nøjagtig hvad man går efter, men bare vil se hvad du har, det ville være godt hvis du havde en side med alt fra tøjsiden og alt fra brugskunstsiden. Bare min mening :-) og med venlig hilsen Ruth Jensen Hej Ruth Tak for dine betragtninger, den har jeg taget til mig, det er så godt med positiv feedback og konstruktiv kritik. Vi har forenklet lidt nu og arbejder lidt videre på det. Således at man kan vælge at gøre som du siger, scrolle ned over f.eks. alt tøjet og lade sig 'friste' og man kan vælge at gå specifikt efter bluse, buks eller lign. Tak for at du ville bruge tid på at give os en udtalelse. Du er altid velkommen. mvh Annette
 
 
 
 
 
 
Udtalelse fra susanne w andersen:
 
 
Det er bare alle tideres butik. Meget flot indpakning. Jeg anbefaler andre at prøve jeres butik. Jeg venner gerne tilbage. Der er bare så mange flott / dejlige ting. Og rigtig hurtig espedision.
 
 
 
 
 
 

Din indkøbskurv er tom!

Nyhedsbrev
Kundeudtalelser
Maj-Britt skrev:

Bestilte en vare lige inden jul - straks efter blev varen sendt via Post Danmark. Hvor jeg kunne føl... — læs mere...